ИНФО

ИНФО

Одржан семинар о тржишном надзору у области заштите потрошача

Семинар је актуелношћу теме привукао велики број учесника који су активно учествовали у расправи. Своје виђење тренутног надзора над тржиштем дали су представници Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација, Министарства финансија и привреде, Канцеларије за европске интеграције, Градске управе града Београда, ПКС, Вишег прекршајног суда и невладиног сектора.

Теме семинара: надзор над тржиштем у области заштите потрошача у Србији и ИПА пројекат "Јачање система тржишног надзора у Србији за непрехрамбене и прехрамбене производе" који спроводи Сектор тржишне инспекције МТТ.

Семинар је отворила помоћница министра спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Љиљана Станковић, а предавачи на семинару били су стручњаци ангажовани на ИПА пројекту "Јачање заштите потрошача у Србији" - проф. Тијери Боргоањи, вођа пројектног тима и главни правни експерт и Татјана Јованић, правни експерт, као и стручњаци ангажовани на ИПА пројекту "Јачање система тржишног надзора у Србији за непрехрамбене и прехрамбене производе" - Иван Хендрикс, вођа тима и Пол Вокер, главни стручњак.

Print